AdobeStock_430996496.jpeg
Nieuwsbrief-afbeelding-mei_EK-activatie@

HEB JIJ HET GOUDEN TICKET?

Gefeliciteerd!

Ontzettend gaaf dat jij een van de vinders bent van het gouden ticket en hiermee de winnaar bent van de officiële EK 2020 wedstrijdbal! Tijd om je prijs te claimen. Vul onderstaand formulier in, inclusief de ticketcode die linksboven op het gouden ticket staat, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Bedankt voor de inzending!

Actievoorwaarden EK 2020 activatie Frisdrankvoordeel

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de EK 2020 activatie, hierna te noemen: ‘Actie’, die wordt georganiseerd door Frisdrankvoordeel, onderdeel van Brand Masters BV, hierna te noemen: ‘Frisdrankvoordeel’. Deze promotionele Actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook/Instagram of is geassocieerd met Facebook/Instagram. U verstrekt uw gegevens aan Frisdrankvoordeel en niet aan Facebook/Instagram.

 

1. Elk in Nederland woonachtig persoon met een minimumleeftijd van 18 jaar is gerechtigd aan deze Actie deel te nemen. Voor deelname door personen jonger dan 18 jaar is toestemming van een wettelijk vertegenwoordiger vereist.

2. Deelname aan de Actie is gratis, m.u.v. de aankoopprijs van de tray(s) Frisdrankvoordeel frisdrank met daarin een mogelijk gouden ticket.

3. Per familie wonende op hetzelfde adres wordt slechts één prijs toegekend. Alle prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en bij weigering (of vanwege een andere reden van niet uitreiking) van een prijs vervalt deze aan Frisdrankvoordeel.

4. De te winnen prijs is de officiële Adidas Uniforia Pro EK 2020 voetbal, t.w.v. €140,-. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door Frisdrankvoordeel en heeft op geen enkele manier associatie met het merk of het bedrijf Adidas.

5. De Actie loopt van 01-06-2021 t/m 11-07-2021. Het aanschaffen van de tray(s) Frisdrankvoordeel frisdrank met daarin een mogelijk gouden ticket kan gedurende deze periode.

6. Deelname aan de Actie kan door na aankoop van de tray(s) Frisdrankvoordeel frisdrank en het vinden van een gouden ticket, het inschrijfformulier op www.frisdrankvoordeel.nl/EK-winactie in te vullen. Hierin wordt gevraagd om de volgende informatie:

a. Naam

b. Email adres

c. Unieke ticketcode zoals te zien in de linkerbovenhoek van het gouden ticket  
7. EK einduitslag actie:
a. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
b. maximaal 1x deelnemen per wedstrijd
c. winnaar wordt binnen 3 dagen na afloop bekend gemaakt
d. frisdrank tegoed te verkrijgen in de dichtstbijzijnde winkel en aan te wijzen door FDV, Prijs binnen 14 dagen na bekendmaking te innen